FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za srijedu, 6. veljače

Autor: ikut
ZAGREB, 6. veljače 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 6. veljače koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske. Na dnevnom redu otvorenog dijela sjednice SU, uz ostalo, nacrti konačnih prijedloga zakona o pravu na pristup informacijama (EU), o sudovima, o izmjenama i dopunama Zakona o Državnom sudbenom vijeću, izmjenama i dopunama Zakona o genetski modificiranim organizmima (EU). Također, nacrt prijedloga strategije razvoja turizma Hrvatske do 2020., prijedlog izmjene Uredbe o nazivima radnih mjesta i koeficijentima služenosti poslova u državnoj službi. Na dnevnom redu zatvorenog dijela Vladine sjednice je među ostalim 3. izvješće o provedbi Revidiranog akcijskog plana za ispunjavanje preostalih obveza iz pregovora o pristupanju Republike Hrvatske Europskoj uniji (ograničeno) (10 sati, Banski dvori).

ZAGREB - Hrvatski sabor sjednicu nastavlja daljom raspravom o prijedlogu zakona o poljoprivrednom zemljištu, koji je u prvom čitanju (9,30 sati, Hrvatski sabor).

OTOČEC OB KRKI - Ministri vanjskih poslova Hrvatske i Slovenije, Vesna Pusić i Karl Erjavec, sastaju se u Otočcu ob Krki zajedno s financijskim stručnjacima dviju zemalja Zdravkom Rogićem i Francetom Arharjem kako bi se konačno pronašlo zadovoljavajuće rješenje za obje strane po pitanju rješavanja problema hrvatskih štediša u nekadašnjoj Ljubljanskoj banci, što Slovenija postavlja kao uvjet za ratifikaciju hrvatskog pristupnog ugovora (14 sati, Hotel Grad Otočecsta).

ZAGREB - Tematska sjednica saborskog Odbora za ljudska prava s temom: "Rasprava o kurikulumu zdravstvenog odgoja s gledišta ljudskih prava" (13,30 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Hrvatsko povjerenstvo za UNESCO i L'Oreal ADRIA organiziraju konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti nove stipendistice nacionalnog programa stipendiranja "Za žene u znanosti" za 2013. godinu na kojoj će govoriti, Borislav Šipuš, zamjenik ministrice kulture akademik Vladimir Marković, predsjednik Hrvatskog povjerenstva za UNESCO -a, akademik Zvonko Kusić, predsjednik Izbornog povjerenstva Brigitte Streller, generalna direktorica L'Oreala ADRIA te odabrane stipendistice za 2013. godinu (11 sati u Ministarstvu kulture).

ZAGREB - Strukovne udruge u turizmu potpisat će pismo namjere o udruživanju te izvjestiti o planovima i ciljevima udruživanja. Pismo namjere potpisat će Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske, Udruga hrvatskih putničkih agencija, Kamping udruženje Hrvatske, Nacionalna udruga obiteljskih i malih hotela i Hrvatski ferijalni i hostelski savez. Potpisivanju će, kako je najavljeno, nazočiti ministar turizma Veljko Ostojić (14,30 sati, Hotel Sheraton).

ZAGREB - U Agrokoru će se održati konferenciju za novinare u povodu potpisa ugovora o suradnji na projektu otvorene inovacije između Agrokora i NineSigma-e. Potpisom ovog ugovora Agrokoru i njegovim kompanijama postaje dostupna najveća svjetska mreža inovatora te baza znanja razgranata kroz različite industrijske grane i tehničke discipline. Konferenciji će nazočiti predsjednik Agrokor koncerna Ivica Todorić i predsjednik Uprave NineSigma za Europu Rick Weilens (11 sati, Agrokor).

ZAGREB - Polufinalni susreti Kupa "Krešimir Ćosić" za košarkaše između Cedevite i Splita (18 sati), te Cibone i Zadra (20,15 sati) u KC "Dražen Petrović" u Zagrebu.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-8

(Hina) xik yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙