FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječki HDZ pozvao Josipa Vrbošića da preda ostavku

Autor: ivuc
OSIJEK, 14. veljače 2013.(Hina) - Predsjednik osječkoga HDZ-a Damir Kramarić pozvao je danas predsjednika osječkoga Gradskog vijeća Josipa Vrbošića da preda ostavku jer drži da je nedavni ulazak u HDSSB iskoristio kako bi riješio probleme svoje uže i šire obitelji.

Na konferenciji za novinare Kramarić je podsjetio kako je, nakon Josipa Vrbošića, HDSSB-u jučer pristupio i njegov brat Branko koji je, kako tvrdi, "dobio visoko plaćeno mjesto u Vodovodu bez natječaja, što za župana Vladimira Šišljagića nije nepotizam, nego hvale vrijedna investicija".

Budući da je Branko Vrbošić jučer poručio kako više neće šutjeti, Kramarić je rekao kako je "bolje da šuti jer je bez javnog natječaja dobio posao u Vodovodu", čime, kako je dodao, s bratom i županom građanima šalje jasnu poruku da ono što je dopušteno bogovima nije dopušteno volovima.

"Prije je politika HDSSB-a bila inat i agresivno ponašanje prema drugim političkim strankama i prema Zagrebu, ali je to sada počelo i prema građanima Osijeka. Umjesto da župan Šišljagić sankcionira ovaj nepotizam, on je to podržao i građanima poslao jasnu poruku kako su tu da šute i trpe", ocijenio je Kramarić.

Ustvrdio je kako su istinite priče koje kruže po Osijeku da su, uz člansku iskaznicu HDSSB-a, otvorena vrata svih gradskih poduzeća, ali to će, dodao je, trajati samo do 19. svibnja, kada će Osječani na izborima "ispostaviti račun za lošu i promašenu politiku koja je taj grad dovela na rub provalije".

(Hina) xivuc yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙