FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 16. siječnja

Autor: ikut
ZAGREB, 16. siječnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 16.siječnja koje ćemo popratiti fotografijama:

BEOGRAD - Hrvatski premijer Zoran Milanović sastat će se u srijedu u Beogradu sa srbijanskim premijerom i ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem. Milanović će se sastati i s predstavnicima hrvatske manjinske zajednice. Očekuje se da će dvojica premijera na prvome radnom sastanku razgovarati o daljnjoj bilateralnoj suradnji dviju zemalja.

ZAGREB - Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak sastat će se s predstavnicima ruskog Gazproma, a razgovarat će se o mogućoj suradnji Gazprom i Hrvatske u sektoru energetike. Na sastanku će biti prisutan i ministar financija Slavko Linić, a s ruske strane zamjenik glavnog izvršnog direktora Gazprom i generalni direktor Gazprom Exporta Alexsander Madvedev i glavni izvršni direktor tvrtke Gazprom-Njeft Alexander Dyukov (izjave za medije predviđene su nakon prvog dijela sastanka u 13 sati, Ministarstvo gospodarstva, Ulica grada Vukovara 78).

.

ZAGREB - Ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić dodijelit će Nagradu za mlade "Uključi se!".To je godišnja nagrada za mladu osobu ili skupinu mladih u dobi od 15 do 30 godina koja se dodjeljuje za osobiti doprinos ostvarivanju pozitivnih društvenih promjena u lokalnim zajednicama ili na nacionalnoj razini u širokom polju tema. Nagrada je novčana i u tu svrhu Ministarstvo socijalne politike i mladih osiguralo je iznos od 5000 kuna. Nagradu je u Međunarodnoj godini mladih (2010./2011.) pokrenula Mreža mladih Hrvatske u suradnji s tadašnjim Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti (13 sati, u Velikoj dvorani Ministarstva socijalne politike i mladih, Trg hrvatskih velikana 6).

ZAGREB - Predstavnici Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja na konferenciji za novinare iznijet će podatke o postupku legalizacije bespravno izgrađenih objekata. Uz ministricu Anku Mrak Taritaš, na konferenciji će govoriti i pomoćnik ministrice za inspekcijske poslove Davorin Oršanić (12,00 sati, Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja, Ulica Republike Austrije 20).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙