FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

Autor: zmat
ZAGREB, 19. prosinca 2012. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

ZAGREB - Nakon svega 45 dana provedenih za kormilom nogometnog kluba Zagreb Miroslav Blažević je podnio ostavku. Razlog njegova odlaska je neispunjenje obveza iz ugovora. Blažević je preuzeo momčad iz Kranjčevićeve početkom studenog nakon odlaska Luke Bonačića, a debitirao je porazom u susretu protiv Hajduka (0:1). 'Trener svih trenera' kako znaju tepati bivšem izborniku hrvatske reprezentacije, vodio je Zagreb na pet utakmica ostvarivši po dvije pobjede i poraza, te jedan remi. Srušio je Dinamo i Istru 1961. Zagreb se trenutačno nalazi na posljednjem, 12. mjestu ljestvice prve HNL.

Blažević je vodio Zagreb i od 2006. do 2008. godine kada je otišao zbog sukoba sa predsjednikom Draženom Medićem.

PIREJ - Vaterpolisti Juga CO praktički su osigurali prvo mjesto u skupini B Lige prvaka zahvaljujući 9-2 (4-0, 2-1, 2-1, 1-0) pobjedi na gostovanju kod prvog pratitelja Olympiakosa iz Pireja u susretu 6. kola. Dubrovčane je do pete pobjede u jednako toliko nastupa predvodio Aleksandar Ivović s četiri gola, dva je dodao Andro Bušlje, a po jedan Anthony Azevedo, Pavo Marković i Marko Macan. Jug CO je vodeći s maksimalnih 15 bodova, dok je Olympiakos drugi s devet, a Dubrovčani su u prednosti i stoga što su bolji od grčkog sastava i u međusobnim ogledima.

KOTOR - U utakmici 9. kola regionalne vaterpolske Jadranske lige igranoj u srijedu vodeće Primorje EB je kao gost u Kotoru svladalo Primorac sa 12-3 i tako zadržalo stopostotni učinak. Primorje je na vrhu sa 27 bodova, šest više od drugog Juga CO i devet od treće Mladosti. Primorac je 10. sa šest bodova. Preostala četiri susreta 9. kola igraju se u subotu, a sastaju se Medveščak - Jug CO, Mornar BS - Šibenik, Triglav - Jadran (ST) i POŠK - Mladost.

ZAGREB - Košarkašice Novog Zagreba u susretu su 9. kola skupine C Eurolige izgubile od ruskog UMMC iz Jekaterinburga sa 70-101 (17-30, 18-27, 18-26, 17-18). U sedmom porazu Zagrepčanki u osmom nastupu u Euroligi najefikasnije su bile Sandra Mandir i Mirna Mazić sa po 17 koševa, dok je Diana Taurasi sa 16 ubačaja predvodila gošće iz Jekaterinburga koje su u sedmom nastupu ostvarile i sedmu pobjedu.

ZAGREB - Najbolji hrvatski skijaš Ivica Kostelić je u srijedu popodne napravio pregled koljena magnetnom rezonancom kod doktora Igora Borića u bolnici Sv. Katarina u Zaboku, te je ustanovljeno da nema nikakvih novih ozljeda koljena, već je vidljiva samo manja natečenost hrskavice i meniska što je najvjerojatnije posljedica velikih napora i opterećenja na zadnjim utrkama i treninzima pa je Kosteliću savjetovano nekoliko dana odmora i rasterećenja koljena. Kostelić će preskočiti utrku spusta u Bormiu 29. prosinca, a sljedeće dane i božićne blagdane iskoristit će za odmor, rasterećenje koljena i trening na Sljemenu, kako bi se dobro odmorio i pripremio za sljemensku utrku slaloma 6. siječnja i vrlo važna, te ujedno i naporna ostala natjecanja u siječnju u kojemu je gust raspored.

AARE - Njemica Viktoria Rebensburg pobjednica je veleslaloma za Svjetski kup skijašica u švedskom Aareu, ona je do pobjede stigla u vremenu od 2:28.94 minuta, drugo mjesto zauzela je Austrijanka Anna Fenninger sa 62 stotinke zaostatka, dok je treća bila vodeća u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa i trenutačno prva veleslalomašica svijeta, Slovenka Tina Maze sa 91 stotinkom slabijim vremenom od Rebensburg. U redoslijedu veleslalomašica Maze ima 460 bodova, druga je Austrijanka Kathrin Zettel sa 309, a treća Rebensburg ima 256 bodova, dok u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa Maze vodi sa 859 bodova, druga Njemica Maria Hoefl-Riesch ima 508, a treća Zettel 466.

BARCELONA - Trener španjolskog nogometnog velikana Barcelone Tito Vilanova u četvrtak će se podvrgnuti operaciji kako bi mu se odstranio tumor podušne žlijezde, a nakon toga će uslijediti šest mjeseci kemoterapije i radioterapije, objavili su iz Barcelone.

"Praćenjem promjena na njegovoj podušnoj žlijezdi, otkriveno je stanje koje zahtijeva operaciju", objavili su iz Barcelone.

U studenom prošle godine Vilanova se podvrgnuo operciji odstranjivanja tumora sa žlijezda slinovnica.

Iz Barcelone nisu objavili tko će voditi prvu momčad tijekom Vilanovina odsustva.

(Hina) xzm yzm

An unhandled error has occurred. Reload 🗙