FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 18. prosinca 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas.

ZAGREB - Samo za osobna vozila zbog olujnih udara bure dopušten je promet na: autocesti A6 između čvorova Kikovica i Delnice u smjeru Rijeke, na autocesti A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, na D54 Maslenica-Zaton Obrovački i na Paškom mostu. Na dionici Jadranske magistrale D8 od Senja do Karlobaga promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila). Mokrih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Istri, Gorskom kotaru, Slavoniji, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Pretežno oblačno, u kopnenom području mjestimice sa slabom kišom i snijegom, a u Dalmaciji je, uz kišu, moguć i poneki pljusak s grmljavinom. Na sjevernom Jadranu uglavnom suho, a osobito od sredine dana i djelomice sunčano. Puhat će slab sjeveroistočnjak, a na Jadranu umjerena i jaka bura i sjeverni vjetar, ponegdje i s olujnim udarima. U kopnenom području temperatura zraka većinom između 0 i 5, a na Jadranu od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙