FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 20. studenog

Autor: tper
ZAGREB, 19. studenog 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 20. studenog.

ZAGREB - U Ministarstvu pomorstva, prometa i infrastrukture bit će javno predstavljen program restrukturiranja Croatia Airlinesa. Uvodno će o smjernicama razvoja nacionalne zrakoplovne kompanije i zračnog prometa Hrvatske govoriti ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, a o programu restrukturiranja govorit će čelnici Croatia Airlinesa (10,00 sati, Ministarstvo pomorstva, Prisavlje 14).

ZAGREB - "Perspektive hrvatske gospodarske i financijske politike u svjetlu predstojećeg pristupa EU" - tema su predavanja kojega će održati ministar financija Slavko Linić, a na poziv veleposlanstava Njemačke, Austrije i Švicarske. Nakon predavanja održat će se i rasprava, a najavljeno je da će kako će predavanju biti nazočni predstavnici i članovi Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore, Vanjskotrgovinskog centra Austrije i Švicarsko-hrvatske poslovne udruge (11,00 sati, Kongresni centar Forum Zagreb, Radnička cesta 59).

ZAGREB - U povodu otvaranja hotela Double Tree by Hilton u Zagrebu bit će održana konferencija za novinare na kojoj će sudjelovati predstavnici Hilton Worldwidea i hotela Double Tree by Hilton Zagreb (11,00 sati, Hotel Double Tree by Hilton, Ulica grada Vukovara 269 a).

dežurne urednice:

prije podne: Davorka Stanešić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙