FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jubilarni 25. kongres ugostitelja 19. i 20. studenog u Termama Tuhelj

Autor: tmis
ZAGREB, 14. studenog 2012. (Hina) - Jubilarni 25. kongres ugostitelja i turističkih djelatnika u organizaciji istoimenog Ceha Hrvatske obrtničke komore (HOK) održat će se 19. i 20. studenog u Termama Tuhelj, a oko 500 sudionika iz cijele Hrvatske razmotrit će aktualnu problematiku, posebno predstojeću fiskalizaciju i smanjenje stope PDV-a za turizam.

Program kongresa najavljen je na današnjoj konferenciji za medije u HOK-u čiji je potpredsjednik Stjepan Knežević istaknuo da je 16 tisuća ugostiteljskih obrta u Hrvatskoj respektabilna brojka i snaga koja na svom kongresu ima što reći o aktualnim temama.

Predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a Ante Mihić najavio je da će na kongresu 'pročešljati' sve aktualne teme, među kojima i fiskalizaciju, smanjenje stope PDV-a na 10 posto na ugostiteljske usluge, problemi nelojalne konkurencije, kadrova, buke i druge.

Kongres će uobičajeno završiti usvajanjem zaključaka koje će odaslati na sve relevantne adrese, a ove godine i posebnom gastro izložbom ugostitelja i vinara s područja Krapinsko-zagorske županije u organizaciji njene Obrtničke komore kao domaćina kongresa.

U sklopu kongresa, koji se održava u novom hotelu Well u Termama Tuhelj, održat će se i izložba 15-ak izlagača tradicijskih obrta i suvenira.

(Hina) xtam ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙