FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počela isplata novčane pomoći za opremu novorođenčadi

Autor: vlar
ZAGREB, 13. studenog 2012. (Hina) - Gradski ured za zdravstvo i branitelje izvijestio je danas da je počela isplata novčane pomoći Grada Zagreba za opremu novorođenog djeteta.

Navedenu pomoć primit će korisnici koji su pravo na novčanu pomoć za opremu novorođenog prvog, drugog, trećeg i svakog daljnjeg djeteta ostvarili u kolovozu 2010. i kolovozu 2012. te korisnici koji su pravo za novčanu pomoć za opremu novorođenog prvog i trećeg djeteta ostvarili u kolovozu 2011., a temeljem Odluke o novčanoj pomoći za opremu novorođenog djeteta, kao i korisnici koji su u prosincu 2011. ostvarili pravo na isplatu drugog obroka novčane pomoći za opremu novorođenog djeteta za drugo dijete.

Pomoć će primiti i korisnici prava za treće i svako daljnje dijete, koji su pravo ostvarili u kolovozu 2007., kolovozu 2008. i kolovozu 2009., a temeljem Odluke o pomoći za opremu novorođenog djeteta.

Rok za podnošenje zahtjeva korisnika prava na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta je šest mjeseci od dana rođenja djeteta, navodi se u priopćenju.

Informacije o pravu na novčanu pomoć za opremu novorođenog djeteta mogu se pronaći na Internet stranici www.zagreb.hr

(Hina) pp/xvl ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙