FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za četvrtak, 18. listopada

Autor: dsta
ZAGREB, 18. listopada 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 18. listopada.

DUBROVNIK - Središnji godišnji susret hrvatskih turističkih djelatnika Dani hrvatskog turizma 2012. održavaju se 18. i 19. listopada u Dubrovniku te će u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i Hrvatske radio televizije okupiti više od tisuću domaćih i stranih sudionika koji će na brojnim stručnim skupovima razmotriti aktualnosti i planove u hrvatskom, ali i svjetskom turizmu, posebno u svjetlu ulaska Hrvatske u EU. Prvi će put biti predstavljen i nacrt strateškog dokumenta hrvatskog turizma odnosno Glavni plan i strategija razvoja turizma Hrvatske. O problematici turizma u hrvatskom gospodarstvu turistički će djelatnici raspravljati na tradicionalnom susretu s predstavnicima Vlade. Dani hrvatskog turizma počinju tradicionalnim Hrvatskim turističkim forumom na temu Hrvatska u Europi u sklopu kojeg će uz hrvatske govoriti i predstavnici Svjetske turističke organizacije i Europske komisije (9,30 sati, Hotel Valamar Lacroma).

ROVINJ - Konferenciju "Izazov promjene: budućnost financijskih tržišta" organiziraju Zagrebačka burza i Udruženje društava za upravljanje mirovinskim fondovima i mirovinskih osiguravajućih društava te Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima pri Hrvatskoj gospodarskoj komori. Uz pomoć vodećih stručnjaka gotovo 300 sudionika u dva radna konferencijska dana pokušat će dati odgovor na pitanje kako će u budućnosti izgledati ekonomski krajolik. (9,30 sati, hotel Lone).

ZAGREB - Uprava dm-a na susretu s novinarima predstavit će ovogodišnje poslovne rezultate te postignuća i projekte koji su obilježili proteklu poslovnu godinu (10,00 sati, restoran Gastro Mare, Centar Cvjetni, II kat).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatske poljoprivredne komore (HPK) na konferenciji za novinare govorit će o potporama za otkup jabuka roda 2012, odnosno najavama isplate potpora voćarima na način koji nije dogovoren (10,00 sati, HPK, Vukovarska 78).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp/xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙