FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZET od danas izdaje sufinancirane učeničke mjesečne kupone

Autor: mbuj
ZAGREB, 24. listopada 2012. (Hina) - Zagrebački električni tramvaj (ZET) počinje od danas, 24. listopada, do 8. studenoga, izdavati sufinancirane učeničke mjesečne kupone za studeni, redovitim učenicima srednjih škola koji pohađaju školu na području Grada Zagreba, a pravo ostvaruju na temelju Odluke Vlade Republike Hrvatske o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola, u razdoblju rujan – prosinac 2012., priopćio je danas ZET.

Pravo na sufinancirani prijevoz učenici ostvaruju na osnovu Potvrde (propisani obrazac Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta), ovjerene od škole i potpisane od roditelja. Nepotpune Potvrde neće se zaprimati, navodi ZET.

Učenici koji do sada nisu izradili pretplatnu kartu ili nisu produžili status redovitog učenika u školskoj 2012/2013. godini, uz Potvrdu predaju i ovjereni Zahtjev ZET-a za izradu pretplatne karte ili produženje statusa učenika.

Svi učenici koji su za rujan i listopad kupili mjesečni kupon po punoj cijeni, a ostvaruju pravo na međumjesni prijevoz sukladno Odluci Vlade RH, mogu radi povrata sredstava na prodajnim mjestima ZET-a predati ispravno ovjerene Potvrde za rujan i listopad te račune o kupljenom kuponu. Povrat sredstava moći će realizirati u vrijednosti na koju ostvaruju pravo temeljem Odluke o sufinanciranju, nakon doznake sredstava od Grada Zagreba.

Isto tako, navodi ZET, od danas, 24. listopada, do 8. studenoga, izdaju se i mjesečni kuponi za studeni, sufinancirani od Vlade Republike Hrvatske za međumjesni prijevoz učenika srednjih škola, čije se sjedište nalazi na području Zagrebačke županije.

(Hina) pp/xbma yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙