FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren 17. međunarodni sajam SASO u Splitu

Autor: zjur
SPLIT, 24. listopada 2012. (Hina) - Na Žnjanu u Splitu danas je otvoren 17. međunarodni sajam SASO na kojemu do 28. listopada sudjeluje 1297 izlagača iz 11 zemalja.

SASO obuhvaća osam međunarodnih specijaliziranih sajmova - graditeljstva, drvne i metalne industrije, alata i opreme, obrtništva, male privrede i poduzetništva, elektronike, energetike i telekomunikacija, sajam financija - SAFIR i sajam ekologije - SEKO.

Sajam je otvorio župan splitsko-dalmatinski Ante Sanader koji je naglasio kako su trenutno sve oči "uprte" u poduzetnike.

Potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore Stjepan Knežević kazao je da je sudjelovanje obrtnika na ovom sajmu ulaganje u budućnost, dok je predsjednica Županijske gospodarske komore u Splitu Jadranka Radovanić izrazila žaljenje što na otvaranje nije došao nitko iz Vlade. Dogradonačelnica Splita Anđelka Visković je istaknula važnost sajma u teškom recesijskom vremenu.

Na sajmu SASO održat će se više stručnih konferencija i gospodarskih susreta - energetski summit, dani arhitekata, građevinara, ekologije i dr.

SASO se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Ive Josipovića, Vlade, ministarstava gospodarstva i graditeljstva, Splitsko-dalmatinske županije i Grada Splita.

Osim iz Hrvatske na sajmu sudjeluju izlagači iz Njemačke, Slovenije, Srbije, Austrije, Italije, Češke, Poljske, Francuske, Slovačke i Mađarske

(Hina) xzjur yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙