FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 22. listopada 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju u većem dijelu unutrašnjosti, te mjestimice na autocestama: A1 od Zagreba do Karlovca, između čvora Otočac i tunela Sveti Rok, te između čvorova Maslenica i Skradin, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Velike Kopanice, te na A4 Zagreb-Goričan. Dionicom autoceste A3 Bregana Lipovac od danas se nastavlja razminiranje između čvorova Okučani i Nova Gradiška, pa će se do petka prekidati promet do 18 sati (ili do 14.30 sati), a vozila će se propuštati od 30. do 50. minute svakog sata. U tom je vremenu zatvoreno odmorište Dragalić u oba smjera. Državna cesta D50 Gospić-Gračac zatvara se danas do 18 sati kod naselja Medak zbog razminiranja. Obilazak: D25 Gospić-Korenica i D1 Korenica-Gračac. Vozila se propuštaju po 15 minuta prije svakog punog sata. Do 18 sati zatvorena je županijska cesta ŽC3202 u naselju Nova Drenčina u Sisačko-moslavačkoj županiji, zbog razminiranja. Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta. Zbog radova na dionici Istarskog ipsilona čvor Kanfanar-odmorište Bale vozi se uz privremenu prometnu signalizaciju i ograničenje brzine.

ZAGREB - Pretežno sunčano, u unutrašnjosti ujutro i dio prijepodneva uz mjestimičnu sumaglicu ili maglu. Rijetko gdje se magla može izdići u niski oblačni sloj i zadržati i veći dio dana. Vjetar većinom slab, na Jadranu do umjeren sjeverozapadnjak, na sjevernom dijelu bura. Najviša dnevna temperatura između 18 i 23, u područjima s dugotrajnom maglom i znatno niža, na Jadranu od 21 do 25 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙