FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme

Autor: jnah
ZAGREB, 1. listopada 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Oprezno treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima mjestimice u Istri, Gorskom kotaru, Lici te u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Lici. Zbog radova na autocesti A1 dvosmjerno se vozi na nekoliko dionica između čvorova Sveti Rok i Maslenica, a kroz tunel Sveti Rok u smjeru Splita vozi se jednim trakom. Kroz tunel Malu Kapelu vozi se jednom cijevi dvosmjerno do 5. listopada u 20 sati, navodi se u izvješću HAK-a od 10 sati.

ZAGREB - Promjenljivo i toplo. Bit će sunčanih razdoblja, ali će povremeno uz više oblaka biti mjestimične kiše, a osobito potkraj dana i u noći i pljuskova s grmljavinom, izraženijih na Jadranu, u Gorskoj Hrvatskoj i unutrašnjosti Dalmacije. Vjetar slab, na srednjem i južnom Jadranu slabo do umjereno jugo. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 23 do 28, na jugu i do 30 Celzijevih stupnjeva, samo u gorju malo niža.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙