FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 10 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 19. listopada 2012. (Hina) -

ZAGREB - Magla još mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i Slavoniji, te na Krčkom mostu. Posebice na dionicama autocesta: A1 između tunela Mala Kapela i čvora Gospić, te A3 Bregana-Lipovac od Ivanje Reke do Lipovca. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Zbog razminiranja od 8 do 18 sati zatvara se državna cesta D50 Gospić-Gračac kod naselja Medak. Vozila se propuštaju prije svakog punog sata po 15 minuta ili se vozi obilazno Gospić-Korenica -Gračac. Na autocesti A1 promet teče jednim trakom na dionici između čvorova Bosiljevo 2 i Ogulin od 81. do 87. km i kroz tunel Sv.Rok u smjeru Splita, te između Benkovca i Pirovca od 290. do 301. km u oba smjera.

Danas, 19. listopada, između 14 i 14,30 sati zbog miniranja kraj dionice Dugopolje–Prgomet na 15 minuta prekidat će se promet na odmorištu Radošić u smjeru Dubrovnika, te na odmorištu Kozjak u smjeru Zagreba. Čvor Vučevica također će biti zatvoren.

ZAGREB - U većini kopnenih krajeva i mjestimice na sjevernom Jadranu ujutro magla ili niski oblak, mjestimice se može zadržati i prijepodne ili veći dio dana. U Međimurju, Podravini, dijelu Hrvatskog zagorja te na većem dijelu Jadrana i u višem gorju sunčano. Vjetar slab, a u gorju i sjeverozapadnim krajevima do umjeren jugozapadni. Najviša temperatura većinom između 20 i 25 Celzijevih stupnjeva, a uz dugotrajnu maglu ili niski oblak osjetno niža.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙