FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 26. rujna 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri i skliski na širem riječkom području i u Gorskom kotaru. Magla smanjuje vidljivost na autocesti A6 između tunela Tuhobića i vijadukta Bukovo. Jak vjetar otežava promet između Kikovice i tunela Tuhobića. Do 14 sati zbog radova zatvorena je državna cesta D50 od čvora Sveti Rok do Gračaca, a obilazak je čvor Gornja Ploča-Udbina-D1-Gračac. Do 21 sat za sav promet zatvorena je državna cesta D27 između Gračaca i Zatona Obrovačkog, zbog izvanrednog prijevoza tereta velikih dimenzija. Obilazak Gračac-Udbina-čvor Gornja Ploča-čvor Maslenica-Obrovac. Zbog radova na autocesti A1 promet teče suženim kolnikom: između Donje Zdenčine-Jastrebarsko na 14. km i od 15. do 19. Km u smjeru Zagreba i od 3. do 6 km u smjeru Karlovca, kroz tunel Malu Kapelu, na nekoliko dionica između čvorova Sveti Rok i Maslenica, kroz tunel Sv.Rok u smjeru Splita. Na autocesti A1, 26. i 27. rujna od 8 do 18 sati bit će zatvoreni ulaz i izlaz na čvoru Gospić, te spojna cesta između čvora Gospić i Ličkog Osika D534, u oba smjera, zbog razminiranja. Obilazak je preko čvora Perušić ŽC5155, D50 i D25. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvora Ivanja Reka i odmorišta Ježevo u oba smjera vozi jednim trakom, a od sutra, 27. rujna od 9 do 18 sati bit će prekinut promet između čvorova Novska i Okučani. Vozila će se propuštati prvih 20 minuta svakog punog sata, a 40 minuta promet će biti prekinut. Na Riječkoj obilaznici zbog radova na mostu Rječina vozi se jednim trakom od čvora Orehovica do tunela Škurinje 1 u smjeru Istre, te između čvorova Rujevica i Orehovica u smjeru Zagreba. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - U većini krajeva pretežno sunčano. Samo na sjevernom Jadranu, u Gorskome kotaru i Lici umjereno do pretežno oblačno, a uglavnom na riječkom području, u unutrašnjosti Istre i dijelu Gorskoga kotara mjestimice kiša. Vjetrovito i iznadprosječno toplo. Puhat će većinom umjeren, u gorju i na sjeverozapadu i jak jugozapadnjak, a na Jadranu umjereno do jako jugo. Najviša dnevna temperatura zraka između većinom 25 i 30, a na sjevernome Jadranu i u gorskim predjelima od 20 do 25 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙