FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

10. "Hand Made Fest" otvoren u Puli

Autor: dspo
PULA, 19. listopada 2012.(Hina) - Dvjestotinjak izlagača iz Hrvatske i susjednih zemlja okupilo se na 10. festivalu ručnih izrada, maštovitosti i dizajna "Hand Made Fest" koji je danas svečano otvoren u pulskome Domu hrvatskih branitelja.

Riječ je o festivalu koji svojom jedinstvenošću, idejom, sadržajem i ciljem zauzima zavidno mjesto, a svoje će proizvode do nedjelje izložiti mnogi slobodni umjetnici, hobisti, rukotvorci, kreativci, tradicijski i umjetnički obrti, proizvođači suvenira, ukrasa i uporabnih predmeta, umjetničke, proizvodne i tradicijske udruge.

Predstavit će se i aranžeri, dekorateri i dizajneri te proizvođači tradicionalne hrane, pića i bilja.

Festival je otvorio pulski gradonačelnik Boris Miletić, koji je istaknuo da je "Hand Made Fest" postao dio identiteta grada Pule, a sa sobom nosi jednu novu dimenziju te pridonosi turističkoj ponudi.

"Pula je postala grad obrtnika i kreativaca. Svake godine nam se javlja sve više izlagača, a posljednjih godina maksimalan ih je broj", istaknula je direktorica sajma Lela Blekić, dodajući kako taj festival svake godine potiče otvaranje novih obrta.

(Hina) xdspo ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙