FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Direktor UHPA-e na konferenciji Europske komisije o turizmu

Autor: tmis
ZAGREB, 24. rujna 2012. (Hina) - Europski dan turizma, 27. rujna, koji se poklapa i sa Svjetskim danom turizma, Europska komisija u Bruxellesu će obilježiti posebnom konferencijom "Sezonalnost - morski i priobalni turizam" na kojoj će jedan od uvodničara biti i direktor Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) Željko Trezner.

Sudjelovanje Treznera na toj konferenciji najavili su danas iz UHPA-e, dodajući da će tema njegovog izlaganja biti uloga turističkih agencija i touroperatora u produljenu turističke sezone. Naglasak će pritom biti na ulozi agencija i touroperatora u pred i posezoni kao najvažnijeg kanala distribucije turističkih usluga koji kreiraju paket aranžman kao posve novi turistički proizvod koji izravno utječe na stvaranje nove potrošnje.

Konferenciju će otvoriti potpredsjednik Europske komisije Antonio Tajani, a uz ostalo na njoj će se raspravljati o načinima prevladavanja sezonalnosti u turizmu te kako potaknuti turizam u posezoni čime se mogu osigurati veći prihodi i stabilna zaposlenost, a time i bolje cijene i kvaliteta usluga.

Govorit će se i o izazovima i mogućnostima morskog i priobalnog turizma u Europi.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙