FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Austrijski putnički agenti u Dubrovniku

Autor: hspa
DUBROVNIK, 21. rujna 2012. (Hina) -

Udruga austrijskih putničkih agencija ÖRV (Österreichischer Reisebüro Verband) od 20. do 24. rujna održava svoj kongres na brodu FTI Berlin kojim će stotinjak sudionika putovati hrvatskom obalom i upoznati Dubrovnik, Split i Korčulu, priopćeno je danas iz Turističke zajednica grada Dubrovnika.

Brod je 20. rujna krenuo iz Venecije, a očekuje se da će se dijelu putovanja pridružiti i ministar turizma Veljko Ostojić.

Među sudionicima kongresa je i predsjednik ÖRV-a Jozef Peter Leithner, te predsjednici udruženja turoperatora Njemačke i Švicarske, koji će se ovim putem osobno uvjeriti zašto je Hrvatska takav turistički hit u zemljama iz kojih dolaze, ističu iz dubrovačke Turističke zajednice.

Turisti iz Austrije nisu među prvih deset država iz kojih dolazi najveći broj gostiju u Dubrovnik, ali uz direktnu zrakoplovnu liniju tijekom sezone iz Beča i upoznavanje austrijskih turističkih agenata s turističkom ponudom Dubrovnika u dubrovačkoj Turističkoj zajednici vjeruju da će se to promijeniti.

Uz obilazak povijesne jezgre za austrijske turističke agente u Dubrovniku će biti upriličena prezentacija turističke ponude grada Dubrovnika.

(Hina) xddub yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙