FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Započeo peti Weekend media festival

Autor: dspo
ROVINJ, 21. rujna 2012.(Hina) - Peti Weekend Media Festival, najveće regionalno okupljanje komunikacijske industrije, otvoren je danas u Rovinju i tijekom iduća tri dana u prostorima stare Tvornice duhana, sudionike očekuje bogat program predavanja, panela, prezentacija i partyja.

Konferencijski dio Weekend Media festivala započeo je jutros programom "Hard talk" u kojem je gostovao vlasnik Atlantic grupe Emil Tedeschi dok će vodeći regionalni stručnjaci za odnose s javnošću raspravljati o utjecaju krize na PR industriju a čelnici najvećih televizijskih kuća pokušat će, kako su najavili organizatori "raspršiti mitove o TV rejtingu".

U sklopu Weekend Media Festivala predstavnici Hrvatskog telekoma na današnjoj su konferenciji za novinare najavili strateški sporazum s Googleom koji će omogućiti učinkovite kampanje za obrtnike te male i srednje poslovne korisnike. Time je, kako je rečeno, Hrvatski telekom postao prvi telekom operator u Hrvatskoj koji je postao Googleov AdWords partner.

"Naš strateški sporazum s Googleom unaprjeđuje odnose s obrtnicima te malim i srednjim poduzećima te ih potiče da koriste online oglašavanje i pronađu nove klijente", rekao je novinarima operativni direktor Sektora za marketing za poslovne korisnike HT-a Ivan Skender.

Weekend Media festival i ove godine dovodi ugledne predavače iz regije i svijeta, a direktor festivala Tomo Ricov kaže da veliki interes vlada za predavanja dvojice mladih Amerikanaca. Gabriel Dance, interaktivni urednik britanskog lista Guardian u New Yorku govorit će o stvaranju interaktivnih vijesti dok će budućnost vijesti i demokracije pokušati procijeniti Conor White-Sullivan, direktor HuffPost Labsa i jedna od 30 najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina prema časopisu Forbes.

Osim toga, tijekom tri dana Weekend Media Festivala raspravljat će se i o inovacijama u medijima, novim i starim marketinškim konceptima, uvijek prisutnoj kriznoj komunikaciji, novim medijskim igračima i drugim medijskim temama.

(Hina) xdspo ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙