FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BiH: Napad na navijače iz istočnog Sarajeva

Autor: zkre
MOSTAR, 17. rujna 2012. (Hina) - Kombi vozilo je u cijelosti izgorjelo u nedjelju navečer, vozač je ozlijeđen dok je desetak navijača momčadi Slavije iz istočnog Sarajeva iz Republike Srpske prošlo bez ozljeda kada su ih napale nepoznate osobe na magistralnom putu nedaleko Mostara, izvijestili su u ponedjeljak ujutro iz policije u Mostaru.

Napad se dogodio oko 20.00 sati kada je navijačima Slavije, koji su se vraćali s gostovanja kod momčadi GOŠK-a u Gabeli, iz jurećeg automobila u mjestu Salakovac u istočnom većinskom bošnjačkom dijelu Mostara razbijeno zadnje vjetrobransko staklo te su ubačene dvije bengalke.

Nakon izgreda, napadači su pobjegli magistralnom cestom M-17 u pravcu Sarajeva, a kombi se zapalio i u cijelosti izgorio. Ozlijeđen je vozač kombija koji je prebačen u Kliničku bolnicu Mostar, dok su putnici prošli neozlijeđeni. Policija provodi očevid i traga za počiniteljima izgreda.

Dan ranije u Mostaru je policija privela 38 huligana zbog međusobnih obračuna prije susreta nogometaša Zrinjskog i Željezničara, dok su navijači banjolučkog Borca u cijelosti uništili dva vagona vlaka u povratku s nogometnog susreta te momčadi s ekipom zeničkog Čelika.

(Hina) xzkre ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙