FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječko-baranjski HDZ krenuo u predizbornu kampanju za lokalne izbore

Autor: ivuc
OSIJEK,12. rujna 2012.(Hina) - Osječko-baranjski Županijski odbor (ŽO) HDZ-a na sinoćnoj je sjednici imenovao novo predsjedništvo županijskog HDZ-a, a stranka je time krenula u predizbornu kampanju, izvijestilo je danas u Osijeku vodstvo osječko-baranjskog HDZ-a.

Nedavno izabrani predsjednik ŽO-a Davorin Bubalović kazao je na konferenciji za novinare kako su potpredsjednicima ŽO-a imenovani gradonačelnici Donjeg Miholjca i Našica, Stjepan Viduka i Krešimir Žagar te predsjednici osječkog i đakovačkog gradskog odbora HDZ-a Damir Kramarić i Ante Raspudić.

Dodao je kako HDZ s ovim činom kreće u predizbornu kampanju za lokalne izbore i siguran je da će stranka odgovoriti izazovima vremena, donijeti promjene, kako na županijskoj, tako i na državnoj razini te ponovo biti snaga koja će voditi Hrvatsku.

Bubalović je istaknuo kako će HDZ, koji sada ne obnaša vlast na županijskoj razini, to svakako nastojati promijeniti te ostvariti što bolji rezultat u svim gradovima i općinama. Napomenuo je da je još rano otkrivati imena HDZ-ovih kandidata za župana te gradonačelnike i općinske načelnike, dodavši da su "u tijeku intenzivni pregovori oko određivanja kandidata i da će sigurno biti velikih iznenađenja".

Zamoljen da komentira dosadašnje djelovanje saborskih zastupnika SDP-a s ovoga područja Bubalović je rekao kako ne može vjerovati da saborski zastupnici i pojedini ministri s ovoga područja podržavaju "neprirodnu i štetnu podjelu Hrvatske na dvije regije te kako dobar dio njih ne predstavlja ovaj dio Hrvatske na odgovarajući način".

Osijek, Slavonija i Baranja moraju imati svoje mjesto u državnom proračunu, a to do sada nije vidljivo, ocijenio je Bubalović.

(Hina) xivuc ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙