FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karamarko: idući tjedan o stanju u zagrebačkoj Gradskoj organizaciji

Autor: tdel
ZAGREB, 30. kolovoza 2012. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je večeras da će predsjedništvo stranke idući tjedan odlučiti hoće li Ante Zvonimir Golem ostati na čelu zagrebačke Gradske organizacije HDZ-a (GO HDZ).

"Na predsjedništvu stranke ostaje da odlučimo o daljnjim koracima", rekao je Karamarko u središnjici stranke novinarima upitan ima li Golem potporu područnih odbora.

Nakon troipolsatnog sastanka kojem je nazočio i dio članova predsjedništva HDZ-a, predsjednik zagrebačkog GO HDZ-a i predsjednici 17 područnih odbora, Karamarko je istaknuo da zagrebački GO HDZ-a u rujnu mora početi raditi 'punom parom' kako bi definirali svoje kandidate za predstojeće lokalne izbore i kandidata za zagrebačkog gradonačelnika.

"GO HDZ-a ide prema punoj mobilnosti kroz raščišćavanje nesporazuma. Da li će ono završiti ostavkom ili smjenom Golema o tome je još rano govoriti, ali kako god bude, GO doživljava dodatni preporod", rekao je Karamarko izrazivši zadovoljstvo večerašnjim sastankom.

Upitan mogu li se premostiti prepreke koje postoje u toj Gradskoj organizaciji HDZ-a, Karamarko je odgovorio da će analizirati sve što je izgovoreno na sastanku te će onda znati jesu li razlike premostive. "Ako nisu, biti ćemo vrlo radikalni i jasni. Ovo je možda problem u komunikaciji Golema s predsjednicima područnih odbora", naveo je Karamarko.

U ponedjeljak je održana sjednica zagrebačkog HDZ-a kojoj nisu nazočili predsjednik i glavni tajnik HDZ-a Tomislav Karamarko i Milijan Brkić, nitko od gradskih zastupnika HDZ-a, a upitan je bio i kvorum.

Glasnogovornica stranke Silvana Oruč Ivoš potvrdila je da je službenim uvidom u dokumentaciju utvrđeno da na sjednici nije bilo potrebnog kvoruma, što znači da se nije moglo odlučivati o dnevnom redu ni o bilo čemu drugome. Predsjednik zagrebačkog HDZ-a Ante Zvonimir Golem tvrdio je da je sakupio dovoljan broj članova Gradskog odbora te da i dalje uživa podršku zagrebačkih HDZ-ovaca.

(Hina) xtdel ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙