FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Besplatna razmjena školskih knjiga na online Burzi udžbenika

Autor: gvla
ZAGREB, 30. kolovoza 2012. (Hina) - Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNet podsjetila je danas kako i ove godine učenici i roditelji mogu besplatno i jednostavno razmijeniti i nabaviti školske naslove putem CARNetove online Burze udžbenika.

Specifičnost Burze je da učenici i roditelji mogu na vrlo jednostavan način napraviti popis udžbenika koje nude jer se udžbenici koje je učenik koristio prošle školske godine automatski prikazuju kada učenik ostavi podatke o tome koji je razred i školu pohađao.

Jednostavno je i ažuriranje popisa, kao i sastavljanje popisa udžbenika koji se potražuju, koji se biraju iz Kataloga obveznih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava za osnovnu školu, gimnazije i srednje strukovne škole.

Za svaki udžbenik koji potražuju, a netko ga u sustavu nudi, učenik će dobiti popis ponuđača i mogućnost kontaktiranja tih osoba.

Adresa portala je http://burza.skole.hr. Online burza na kojoj učenici osnovnih i srednjih škola i njihovi roditelji na jednostavan način mogu razmjenjivati i nabavljati već korištene udžbenike i školsku opremu te tako ostvariti značajnu uštedu nastala je 2009. na inicijativu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i u suradnji s CARNetom. Danas broji više od 20 tisuća korisnika.

(Hina) xgvla ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙