FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Josipović posjetio varaždinski Špancirfest

Autor: vvar
VARAŽDIN, 24. kolovoza 2012. (Hina) - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović posjetio je večeras Varaždin te u društvu potpredsjednika Sabora Milorada Batinića te čelnih ljudi Grada Varaždina, Varaždinske županije i gradske Turističke zajednice prošetao središtem grada u kojem se od danas do 2. rujna održava 14. Špancirfest.

Obišao je Park kreative u kojem se u sklopu festivala održavaju kreativno-edukativne radionice te prošetao ulicama grada, razgledao ponudu izlagača na kućicama i štandovima, zastao kod nekih od njih te nakratko popričao s građanima.

Josipović je pohvalio Špancirfest u sklopu kojeg će, u organizaciji Grada Varaždina i Turističke zajednice, u deset dana trajanja biti održano oko 250 programa: koncerata, predstava za djecu i odrasle, uličnih programa i kreativnih radionica, uz mnoštvo popratnih sadržaja.

Kazao je da smatra da je Špancirfest ove godine još bolji nego lani. «Špancirfest se potvrdio kao vrlo ozbiljna turistička i gospodarska manifestacija, čestitke organizatorima i svim sudionicima», rekao je predsjednik.

Dodao je da mu se svidjelo što je vidio u Parku kreative te da treba dati priliku mladim kreativcima «jer na kreativnosti počivaju uspješna društva».

(Hina) xvvar yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙