FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 17. kolovoza 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog bure, na dionicama Jadranske magistrale između Novog Vinodolskog i Senja, te Karlobaga i Svete Marije Magdalene na D8 zabranjen je promet za I. skupinu vozila, autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle. Zbog odrona, na cesti između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta na D1 vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom. Danas, u vremenu od 8 do 17 sati zbog asfaltiranja je zatvorena državna cesta D5 na dionici Okučani-Kosovac. Obilazak je dionicom Okučani (Šumarija)-ŽC42141-Željeznička stanica Okučani-D5-Kosovac i obrnuto. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 Pojatno-Veliko Trgovišće, D29 Marija Bistrica-Kašina, D31 Mala Buna-Velika Buna, D34 Čađavica-Podravska Moslavina, D39 Cista Provo-Aržano, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad i D523 Križišće-most Krk. Za teretna vozila zatvorene su ceste: ŽC3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina–Novska, ŽC4030 Orahovica-Kutjevo (zbog sanacije klizišta), Podravska magistrala D2 od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i D29 Marija Bistrica-Soblinec. Pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera na Kaštelu, a ulazak na Pasjaku i Staroj Gradiški. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Sunčano, u sjevernim i istočnim krajevima uz povremeno umjerenu naoblaku. Vjetar slab, na sjevernom dijelu Jadrana prijepodne i ponovno u noći umjerena do jaka, jutros mjestimice na udare i olujna bura, a na srednjem i južnom poslijepodne većinom umjeren sjeverozapadnjak i zapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 27 i 32, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 30 do 36 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙