FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 24. srpnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza za Hrvatsku danas Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ):

ZAGREB - Od 8,30 sati autocesta A6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Kikovica-Delnice otvorena je za sve skupine vozila u oba smjera, a na bočne udare vjetra HAK upozorava vozače na dionici od tunela Tuhobić do čvora Kikovica, dok se na vijaduktu Hreljin vozi preticajnim trakom (uz burobran). Dionicom Jadranske magistrale D8 od Bakra do Svete Marije Magdalene i Krčkim mostom zabrana je prometa za I. skupinu vozila (autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikli). Zbog odrona na državnoj cesti D1 kod Koranskog mosta, vozi se naizmjence, uz regulaciju prometa semaforima. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 između Velikog Trgovišća i Luke, D28 državna cesta u Predavcu, D31 u mjestu Mala Buna, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D59 Bribirske Mostine-Krković, i D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike). Promet putničkih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Rupa na ulasku, Pasjak na izlasku, a na Kaštelu u oba smjera. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Prevladavat će oblačno, a samo u sjevernim krajevima i na sjevernom dijelu Jadrana prijepodne djelomice ili pretežno sunčano. Kiša, pljuskovi i grmljavina povremeno u Dalmaciji, Lici i na području središnje Hrvatske, sredinom dana i poslijepodne posvuda, a vjerojatnost je najmanja na sjevernom Jadranu. Vjetar većinom slab, poslijepodne mjestimice i umjeren sjeveroistočni. Na sjevernom Jadranu i u sjevernoj Dalmaciji i dalje umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima, krajem dana će oslabiti. Drugdje na Jadranu slaba do umjerena bura i istočnjak, ponegdje prolazno i jugo. Najviša dnevna temperatura zraka između 25 i 30, Celzijevih stupnjeva, mjestimice u Gorskom kotaru, Lici i Posavini niža.

(Hina) xpp/xnkot yso

An unhandled error has occurred. Reload 🗙