FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 14. kolovoza 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na većini cesta promet je slab do srednje gust, teče bez gužvi i zastoja. Tijekom jutra pojačan promet očekuje se u većim gradovima, a tijekom dana duž jadranske obale. Posvuda se vozi uz povoljne vremenske uvjete i bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. U poslijepodnevnim i večernjima satima HAK upozorava vozače na pojačan oprez na prilaznim cestama svetištima Majke Božje (Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici, Majke Božje Trsatske na Trsatu, Gospe od suza u Pleternici, Gospe Sinjske u Sinju, Majke Božje od Krasna u Krasnom i Gospe od Utočišta u Aljmašu) gdje se očekuje veći broj hodočasnika pješaka. Povodom blagdana Velike Gospe bit će zabranjen promet teretnim vozilima najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na važnijim državnim cestama danas, 14. kolovoza, od 15 do 23 sata i sutra na blagdan, 15. kolovoza, od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1. Zbog odrona, na cesti između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta D1 vozila se propuštaju naizmjence, jednim trakom. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 Pojatno-Veliko Trgovišće, D28 u Predavcu, D29 Marija Bistrica-Kašina, D31 Mala Buna-Velika Buna, D34 Čađavica-Podravska Moslavina, D39 Cista Provo-Aržano, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad i D523 Križišće-most Krk. Pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera na graničnom prijelazu Kaštel, ulazak na Pasjaku i Rupi te izlazak na Staroj Gradiški. Izlazak teretnih vozila je pojačan na graničnom prijelazu Bregana. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - U većini predjela prevladavat će sunčano te vrlo toplo i vruće. Na Jadranu i u zapadnim predjelima unutrašnjosti prijepodne će povremeno biti umjerene naoblake. Vjetar slab do umjeren, u unutrašnjosti sjeverozapadni i sjeveroistočni, na Jadranu uz obalu jugozapadni i zapadni, a na otvorenome moru jugo. Najviša dnevna temperatura zraka bit će uglavnom od 25 do 30, a na Jadranu i u unutrašnjosti Dalmacije od 29 do 33 Celzijeva stupnja.

(Hina) xpp/xnkot ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙