FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Elektroprivreda BiH raspisala natječaj za gradnju bloka u TE Tuzla

Autor: rmav
SARAJEVO, 3. kolovoza 2012.(Hina) - Elektroprivreda Bosne i Hercegovine (EP BiH) objavila je u petak javni poziv za pretkvalifikaciju za izbor projektnog partnera za zajedničko ulaganje u gradnju novog bloka termoelektrane u Tuzli.

U javnom pozivu stoji kako se poziv odnosi na projekt gradnje Bloka VII tuzlanske termoelektrane, čija bi snaga trebala biti 450 megavata.

EP BiH u pozivu navodi kako izborom projektnog partnera prirodni resursi ostaju u vlasništvu Federacije BiH i ne mogu biti predmet privatizacije kroz zajedničko ulaganje te kako će se s budućim partnerom dogovoriti oko raspodjele prava na snagu i energiju proizvedenu iz novoizgrađenog bloka termoelektrane Tuzla.

Otvoreni javni natječaj za izbor partnera EP BiH odvijat će se u dvije faze pri čemu se prva odnosi na pretkvalifikaciju u okviru koje se utvrđuje popis kvalificiranih kandidata.

U drugoj fazi predviđeno je prikupljanje ponuda od kvalificiranih kandidata u okviru kojih se bira najpovoljniji ponuđač odnosno projektni partner.

Rok za dostavu prijava po objavljenom natječaju je 14. rujna 2012. godine.

(Hina) xrm ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙