FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hamag Invest i Podravska banka potpisali sporazum o suradnji

Autor: tper
ZAGREB, 30. srpnja 2012. (Hina) - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo i investicije (Hamag Invest) i Podravska banka potpisali su sporazum o suradnji sa ciljem osiguranja kvalitetne potpore i uvjeta financiranja poduzetnika i obrtnika u segmentu malog gospodarstva putem pet jamstvenih programa – 'Novi poduzetnici', 'Poljoprivrednici', 'Likvidnost', 'Rast' i 'Inovacije', priopćeno je danas iz Hamag Investa.

Potpisivanjem sporazuma Hamag Invest će poduzetnicima, klijentima Podravske banke, omogućiti kvalitetan instrument osiguranja u vidu bezuvjetnog jamstva za osiguranje povrata dijela glavnice kredita, a sve u cilju jačanja razvoja poduzetništva i povećanja njegovog udjela u gospodarstvu, navodi se u priopćenju.

Predsjednik Uprave Hamag Investa Darko Liović tom je prigodom istaknuo značaj prvoklasnog jamstva u oživljavanju cjelokupnog tržišta i jačanju potražnje malih i srednjih poduzeća za novim kreditima kojima se financiraju novi projekti i na taj način izravno doprinosi stvaranju novih vrijednosti i otvaranju novih radnih mjesta.

Podravska banka je usmjerena na aktivno praćenje projekata poticanja malog i srednjeg poduzetništva koje smatra pokretačima gospodarskog rasta i razvoja, rekao je predsjednik bančine Uprave Julio Kuruc. U ovim izazovnim vremenima, kada klijenti nisu u mogućnosti ponuditi kvalitetna osiguranja za željeni kredit, želimo pružiti partnersku ruku i dati poticaj njihovom daljnjem uspješnom poslovanju upravo ovom suradnjom s Hamag Investom, dodaje je Kuruc.

(Hina) xtp ysbo

An unhandled error has occurred. Reload 🗙