FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 26. srpnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza za Hrvatsku danas Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ):

ZAGREB - Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a posebice na dionicama autocesta A1 od tunela Mala Kapela do čvora Gospić, te A2 Zagreb-Macelj, od Krapine do Zagreba. Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 između Velikog Trgovišća i Luke, D28 državna cesta u Predavcu, D31 Velika Gorica-Mala Buna, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D39 Cista Provo-Aržano, D59 Bribirske Mostine-Krković, D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike). Za teretna vozila zatvorene su ceste: ŽC3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina–Novska, ŽC4030 Orahovica-Kutjevo (zbog sanacije klizišta), Podravska magistrala D2 od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i D29 Marija Bistrica-Soblinec. Naizmjence se vozi: na D29 između Marije Bistrice i Kašine od 7 do 17 sati, D50 između čvora Sveti Rok i Gračaca, na D33 u Kninu, Jadranskom magistralom D8 iznad Bakra, u Kleku te na dionici od Ćilipa do graničnog prijelaza Karasovići. Zbog odrona na županijskoj cesti ŽC5201 kod Koranskog mosta, vozi se naizmjence, uz regulaciju prometa semaforima. Zbog komemoracije, danas, 26. srpnja od 9 do 11 sati, bit će zatvorena državna cesta D47 u mjestu Struga Banska. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnom prijelazu Bregana, a ulazak na Macelju. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - U unutrašnjosti djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku, mjestimice s malo kiše ili pljuskovima uz mogućnost i grmljavine. Na Jadranu pretežno sunčano, a mala je vjerojatnost lokalnog neverina. Vjetar većinom slab, a na Jadranu slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak koji će na otvorenom moru srednjeg i južnog Jadrana biti jak. Najviša dnevna temperatura zraka većinom od 23 do 28, a na Jadranu od 28 do 32 Celzijeva stupnja.

(Hina) pp/xnkot ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙