FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mkov
ZAGREB, 15. srpnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga auto-kluba (HAK) o stanju u prometu i prognoza vremena Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) danas za Hrvatsku:

ZAGREB - Prekinut je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac, zbog teške prometne nesreće između čvorova Sveta Nedelja i Bregana u smjeru graničnog prijelaza. Obilazno se vozi od čvora Sveta Nedelja starom samoborskom cestom. Oprezno treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima u Lici i na sjeverozapadu zemlje. Na autocesti A2 Zagreb- Macelj (do 16. srpnja) na čvoru Krapina zatvoren je ulaz na autocestu u oba smjera. Obilazak je državnom cestom D1. U zoni čvora Zaprešić u oba smjera zatvoreni su pretjecajni traci. Zabrana prometovanja za teretna motorna vozila iznad 7,5 t, bit će danas od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao niti na državnoj cesti D1. Na graničnim prijelazima Macelj i Pasjak pojačan je ulazak osobnih vozila a na Kaštelu u oba smjera. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - U većem dijelu unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu promjenjivo oblačno sa sunčanim razdobljima, ponegdje s kišom ili pljuskovima s grmljavinom. U istočnim krajevima i u Dalmaciji pretežno sunčano, ali su mogući kratkotrajni lokalni pluskovi i grmljavina. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverozapadni. Na Jadranu slabo jugo i jugozapadnjak, a na sjevernom dijelu i dijelu srednjeg Jadrana zapuhat će bura koja će jačati. Najviša dnevna temperatura zraka na zapadu od 21 do 26, u istočnoj Slavoniji, Lici i na sjevernom Jadranu od 27 do 31, u Dalmaciji i do 35 °C.

(Hina) xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙