FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 8. srpnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima. Osobito na A1, između Zagreba i Karlovca, na autocesti A2 Zagreb-Macelj i A4 Zagreb-Goričan u smjeru Zagreba, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru Lipovca. Na naplati Lučko na ulasku na autocestu nema dužih čekanja. Promet je pojačan i na Istarskom ipsilonu, na riječkoj obilaznici i duž jadranske magistrale, posebice u turističkim mjestima. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb na čvoru Oštrovica otvoren je izlazak prema Crikvenici i otoku Krku za vozila do 3,25 m širine. Ostali koriste izlaze Vrata, Delnice ili Kikovica. Putnički je promet pojačan na GP Macelj,Bregana i Stara Gradiška na ulazu, na Bajakovu na izlazu, a na Kaštelu u oba smjera. Na GP-ima s Bosnom i Hercegovinom Metković, Mali Prolog i Orah na ulazu se čeka do sat vremena

ZAGREB - Sunčano uz malo oblaka, vruće i sparno. Vjetar slab, u gorju i sjeverozapadnim krajevima poslijepodne umjeren jugozapadni. Na srednjem i južnom Jadranu puhat će većinom umjeren sjeverozapadnjak, a na sjevernom dijelu poslijepodne slab do umjeren jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 30 do 35 Celzijevih stupnjeva, u istočnoj Slavoniji i unutrašnjosti Dalmacije mjestimice i viša.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙