FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ddad
ZAGREB, 20. srpnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza za Hrvatsku danas Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ):

ZAGREB - Promet je povremeno srednje gust na cestovnim pravcima prema moru, a teče bez zastoja. Tijekom dana očekuje se pojačan promet duž Jadranske obale, te na prilaznim cestama turističkim mjestima. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić, zbog radova, u oba smjera zatvoreni su pretjecajni traci. Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste:

- D1 između Velikog Trgovišća i Luke, D28 državna cesta u Predavcu, D31 u mjestu Mala Buna, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac, D59 Bribirske Mostine-Krković,

- D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike).

Ulazak osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Macelj, Bregana i Stara Gradiška, a u oba smjera na Kaštelu i Bajakovu. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Sunčano, u sjeverozapadnim krajevima povremeno s malom i umjerenom naoblakom. Vjetar većinom slab, na Jadranu slab do umjeren jugozapadnjak i jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 30 do 35 °C.

(Hina) xpp ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙