FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uprava HT-a proširena novim članom i novom funkcijom

Autor: tmis
ZAGREB, 20. srpnja 2012. (Hina) - Uprava Hrvatskog telekoma (HT) proširena je novim članom Norbertom Hentgesom kojeg je na svojoj današnjoj sjednici Nadzorni odbor te kompanije imenovao članom Uprave HT d.d. i glavnim operativnim direktorom, što je nova funkcija u HT-u, a odlučio je i o određenoj preraspodjeli menadžerskih odgovornosti s ciljem provedbe strategije transformacije Grupe.

O toj će strategiji Uprava HT-a pravovremeno objaviti dodatne detalje, nakon usvajanja odluka o novim procesima i smjernicama, izvijestili su danas iz HT-a.

Ističući za Hentgesa da će svoje funkcije preuzeti s 1. rujnom ove godine, dodaju i da je iskustvo stekao na pozicijama višeg menadžmenta u Deutsche Telekom (DT) Grupi, te da je trenutačno angažiran u DT-u kao član "Europe Leadership Teama".

Glavne odgovornosti nove funkcije glavnog operativnog direktora uključivat će koordinaciju, upravljanje i integraciju operativnih i transformacijskih aktivnosti u poslovnim jedinicama za poslovne i privatne korisnike, veleprodaji, korisničkim uslugama i tehničkim funkcijama.

Pozdravljajući imenovanje Hentgesa, predsjednik Uprave i glavni direktor HT-a Ivica Mudrinić je za odobrenje nove funkcije u Upravi (glavnog operativnog direktora) istaknuo da će Grupi omogućiti nastavak uspješnog poslovanja, maksimiziranje potencijala te strategiju transformacije.

S obzirom da je Nadzorni odbor danas primio i ostavku dosadašnjeg člana Uprave HT-a i glavnog operativnog direktora za privatne korisnike Johana Buséa, tu će funkciju, kako je odlučeno, do imenovanja nove osobe preuzeti Mudrinić.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙