FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Podravka d.d. lanjski gubitak prenosi u buduće razdoblje

Autor: tper
ZAGREB/KOPRIVNICA, 6. srpnja 2012. (Hina) - Glavna skupština Podravke d.d. odlučila je danas da se prošlogodišnji gubitak te tvrtke u iznosu od 9,5 milijuna kuna prenosi u buduće razdoblje, izvijestili su danas iz te tvrtke.

Na skupštini su u Nadzorni odbor imenovani Milan Stojanović i Ivana Matovina na mandat od četiri godine, a iz tog je tijela opozvan Nikola Gregur.

Također je dana razrješnica članovima Uprave Podravke d.d. kojom se odobrava kako su vodili društvo u protekloj poslovnoj godini te razrješnica članovima Nadzornog odbora kojom se odobrava njihov rad i obavljeni nadzor vođenja poslova.

Za obavljanje revizije financijskih izvješća Podravke, njezinih povezanih (ovisnih) društava, te za reviziju konsolidiranih financijskih izvješća Grupe Podravka za poslovnu 2012. imenovana je revizorska tvrtka KPMG Croatia, navodi se u priopćenju.

Podravka d.d. prošlu je godinu ostvarila gubitak od 9,5 milijuna kuna, dok podaci iz revidiranog, konsolidiranog izvješća za Grupu Podravka, koja uz tu matičnu kompaniju obuhvaća i Belupo, Danicu, Ital-Ice, Podravku Polska, Podravku Lagris i Podravku Sarajevo, pokazuju da je Grupa prošle godine ostvarila neto dobit u iznosu od 69,3 milijuna kuna.

(Hina) xtp ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙