FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 27. lipnja

Autor: tper
ZAGREB, 26. lipnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 27. lipnja.

ZAGREB - Ured Svjetske banke u Zagrebu predstavit će izvješće Svjetske banke "EU 11 Regular Economic Report". To izvješće obuhvaća trendove u gospodarstvu, izglede i gospodarsku politiku deset 'novih' članica EU i Hrvatske koja će postati članicom EU-a u srpnju 2013. Prvi će put to izvješće biti predstavljeno u Hrvatskoj (10,30 sati, Ured Svjetske banke, Radnička cesta 80).

ZAGREB - Ministarstvo poduzetništva i obrta predstavit će prvo godišnjeg Izvješće Opservatorija hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva te Studiju procjene utjecaja pristupanja EU na malo i srednje poduzetništvo u Hrvatskoj (9,00 sati, Hotel International, Miramarska 24).

ZAGREB - Konferencija pod nazivom "Elektroenergetski sustav RH" održat će se u organizaciji magazina Banka i Programa Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP). Na skupu će se govoriti o ulaganjima u energetski sektor, a bit će predstavljen detaljan plan poslovanja HEP grupe kao uporište za daljnje strateške odluke (9,00 sati, Hotel Westin, Kršnjavoga 1).

dežurne urednice:

prije podne: Nevenka Brčić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙