FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo kulture objavilo Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi

Autor: dger
ZAGREB, 1. srpnja 2012. (Hina) - Ministarstvo kulture objavilo je Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2013., a rok za podnošenje prijava teče od 1. srpnja do 1. rujna 2012. godine.

Ministarstvo će dodjeljivati sredstva za javne potrebe u kulturi, a to su djelatnosti u kulturi, aktivnosti, manifestacije i projekti u kulturi od interesa za Republiku Hrvatsku, objavljeno je na mrežnim stranicama Ministarstva.

Takvima će se smatrati projekti koji hrvatsku kulturu stavljaju u europski kontekst, promiču interkulturni dijalog, razvoj civilnog društva, koji su stručno utemeljeni, visoke razine kvalitete, ekonomični, profilirani u odnosu na osnovnu djelatnost organizatora te oni koji se odvijaju kontinuirano, navodi Ministarstvo.

Pravo podnošenja prijava imaju samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi na podrujču Hrvatske, građani i udruge te jedince lokalne i područne samouprave.

(Hina) xdgk yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙