FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za srijedu, 30. svibnja

Autor: nbrc
ZAGREB, 30. svibnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za srijedu, 30. svibnja.

ZAGREB - Poslovodstvo Hrvatske banke za obnovu i razvitak predstavit će na konferenciji za novinare nove programe - Model podjele rizika i Program razvoja gospodarstva (11 sati, HBOR, Strossmayerov trg 9).

ZAGREB - Ministar turizma Veljko Ostojić na konferenciji za novinare izvijestit će o prvim rješenjima za dodjelu "Q" oznake kvalitete i to hotelima - Monte Mulini u Rovinju, Le Meridien Lav u Podstrani kod Splita te Valamar Lacroma Dubrovnik. Ta se oznaka kvalitete dodjeljuje prema Zakonu o ugostiteljskoj djelatnosti, odnosno Pravilniku za dodjelu kvalitete ugostiteljskih objekata - za hotele, a s ciljem poticanja izvrsnosti (11 sati, Ministarstvo turizma, Prisavlje 14).

RIJEKA - Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić posjetit će Rijeku gdje će se sastati s ravnateljem Lučke uprave Rijeka Bojanom Hlačom i obići radove na proširenju pristaništa kontejnerskog terminala na Brajdici. Ministar će se zatim sastati s predsjednikom Uprave Jadrolinije Slavkom Lončarom, a potom će obići Lučku kapetaniju Rijeka, VTS službu za upravljanje pomorskim radarskim sustavom i Nacionalnu središnjicu za usklađivanje traganja i spašavanja na moru. Nakon obilaska predviđene su izjave za novinare (iza 12 sati, u VTS službi, Lučka kapetanija Rijeka, Senjsko pristanište 3).

ZAGREB - Na trećoj nacionalnoj konferenciji o društveno odgovornom poslovanju (DOP) raspravljat će se o prijedlogu strategije DOP-a u Hrvatskoj, DOP-u u Europskoj uniji te drugim temama vezanim uz društveno odgovorno poslovanje (9 sati, The Regent Esplanade Hotel, Mihanovićeva 1).

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙