FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 29. svibnja

Autor: dduk
ZAGREB, 28. svibnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 29. svibnja.

ZAGREB - U Ministarstvu poduzetništva i obrta bit će predstavljeni rezultati natječaja iz programa Poduzetnički impuls 2012, a predstavnici Ministarstva kulture govorit će o projektu Poduzetništvo u kulturi. Čelnici Ministarstva poduzetništva i obrta najavit će i 16. nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu koje će se održati od 31. svibnja do 2. lipnja, a tema je savjetovanja "Malo gospodarstvo na korak do integracije u jedinstveno europsko tržište" (11 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Vukovarska ulica 78).

ZAGREB - Poslovodstvo Badela 1862 izvijestit će na konferenciji za novinare o stanju u tvrtci te se osvrnuti na napise u medijima o poslovanju Badela (11 sati, sjedište Badela 1862, Vlaška 116).

ZAGREB - Sindikat metalaca Hrvatske - Industrijski sindikat organizira prosvjed radnika RIZ-Odašiljača pred sjedištem Agencije za upravljanjem državnom imovinom. Radnici traže odobrenje programa radničkog dioničarstva, a do realizacije tog programa traže obustavu imenovanja novih članova Nadzornog odbora i Uprave RIZ-a. Organizatori također poručuju da žele spriječiti likvidaciju jedinog proizvođača radioodašiljačke opreme u Hrvatskoj, da se boreći se za tvornicu bore za izvoz, za egzistenciju 240 radnika i članova njihovih obitelji (13 sati, Ivana Lučića 6).

ZAGREB - Predstavnici Optima telekoma na konferenciji za novinare predstavit će novu uslugu Optima telekoma te izvijestiti o rezultatima poslovanja u sedmoj godini rada tvrtke (12 sati, Matis Absolute Lounge - Dvorana Lisinski, Trg Stjepana Radića 3).

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙