FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 15. lipnja

Autor: dsta
ZAGREB, 15. lipnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 15. lipnja.

OTOČEC OB KRKI - Hrvatski i slovenski ministri turizma Veljko Ostojić i Radovan Žerjav susrest će se u Otočcu ob Krki, gdje će razgovarati o dosadašnjoj suradnji i planiranim aktivnostima na području turizma dviju zemalja, a održat će i konferenciju za medije (12,30 sati u unutarnjem dvorištu Hotela Grad Otočec).

ZAGREB - Predstavnici Hrvatske poljoprivredne komore (HPK) na konferenciji za novinare govorit će o aktualnoj situaciji u poljoprivredi te o tome što donosi novi zakon o poljoprivrednom zemljištu (11,00 sati, HPK, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - U organizaciji Hrvatske gospodarske komore održat će se seminar pod nazivom "Kako poslovati s Rusijom", a naglasak će biti na praktičnim aspektima izvoza hrvatskih tvrtki u Rusku Federaciju, uključujući carinske procedure (9,30 sati, HGK, Nova cesta 3-7).

ZAGREB - Udruga Franak održat će konferenciju za novinare u povodu potpisivanja sporazuma o suradnji s Udruženjem Franak iz BiH i Udruženjem bankarskih klijenata "Efektiva" iz Srbije. (13,00 sati, Kuća ljudskih prava, Selska 112 c).

ZAGREB - U Hrvatskoj je od siječnja do travnja ove godine boravilo milijun turista koji su ostvarili 2,8 milijuna noćenja, što je 2,8 posto više u dolascima i 3,5 posto više noćenja nego u istom razdoblju prošle godine, objavio je Državni zavod za statistiku. U prva četiri mjeseca u Hrvatsku je došlo 727,3 tisuće stranih turista ili 5,6 posto više nego lani, a porast od 4,3 posto ostvarili su i s 2 milijuna noćenja. Domaćih je turista u četiri mjeseca bilo 318 tisuća ili 3 posto manje, ali su s 786,3 tisuće noćenja zabilježili plus od 1,4 posto u odnosu na lanjska prva četiri mjeseca.

dežurne urednice:

prije podne: Slavica Cvitanić

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙