FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ddad
ZAGREB, 21. lipnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Na brojnim dionicama naših cesta i autocesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika i cestovnih objekata, košnji trave i sličnom, te Hrvatski autoklub poziva vozače da na tim mjestima opreznije voze. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, na čvoru Oštrovica zatvoren je izlaz prema Krku i Crikvenici. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Na autocesti A1 promet teče jednim trakom od 212. +500 do 216.+650 km u oba smjera, te od 103. do 95. km i od 174. do 166. km u smjeru Zagreba.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 tona na važnijim državnim cestama bit će danas i sutra, 21. i 22. lipnja, od 15 do 23 sata, te u ponedjeljak, 25. lipnja, od 14 do 23 sata. Ljetne su zabrane, subotom od 4 do 14 i nedjeljom od 12 do 23 sata. Zabrana nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1. Pojačan je ulazak osobnih vozila na GP Metković (čekanja oko 30 min). Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano, vruće i sparno. Poslijepodne i osobito navečer u središnjim i istočnim kopnenim krajevima moguć je jak razvoj oblaka uz pljuskove i grmljavinu, a lokalno i nevrijeme praćeno tučom i olujnim vjetrom. Vjetar većinom slab, a na Jadranu slab do umjeren jugoistočni i jugozapadni. Najviša dnevna temperatura u većini krajeva od 33 do 38 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xdd ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙