FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ddad
ZAGREB, 20. lipnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Promet posvuda teče uz povoljne vremenske prilike. Na brojnim dionicama naših cesta i autocesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika i cestovnih objekata, košnji trave i sličnom, te se vozači upozoravaju na oprez u vožnji. Na Jadranskoj magistrali u Kraljevici (D8) promet teče naizmjence, jednim trakom, zbog radova.Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, na čvoru Oštrovica zatvoren je izlaz prema Krku i Crikvenici. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano. Danas u vremenu od 11 do 13 sati promet će biti prekidan u intervalima po 15 minuta kod čvora Oštrovica u smjeru Rijeke. Na autocesti A1, promet teče jednim trakom od 227.+350 do 218.+800 km, te od 175. do 180. km u smjeru Zagreba, a od 218. +750 do 221. +100 km u smjeru Splita. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Pretežno sunčano, vruće i sparno. Na krajnjem sjeverozapadu zemlje krajem dana mala mogućnost za lokalne nestabilnosti. Vjetar uglavnom slab jugozapadni, na Jadranu slab do umjeren jugozapadnjak, na otvorenom moru sjeverozapadnjak. Najviša temperatura zraka većinom između 32 i 37 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xpp ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙