FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 11. lipnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Mjestimice mokrih i skliskih kolnika ima u Hrvatskom primorju, Lici, Slavoniji, te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Magla mjestimice smanjuje vidljivost na dionicama autocesta: A3 Bregana-Lipovac, od Slavonskog Broda do Velike Kopanice i A6 Rijeka-Zagreb, od Bosiljeva 2 do Kikovice. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, zatvoren je izlaz na čvoru Oštrovica u smjeru Rijeke, prema otoku Krku i Crikvenici. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano. Zbog radova na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Do 13. lipnja svakodnevno od 8 do 18 sati zatvorena je dionica državne ceste D42 Josipdol-Plaški-Grabovac, zbog radova na lokaciji Saborsko-Kuselj. Obilazak je Munjava (D42)-Josipdol-Skradnička Kamenica-Slunj-D1 Grabovac-D 42 Poljanak.

ZAGREB - Promjenljivo oblačno, u unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu povremeno s kišom, a ponegdje su mogući i izraženiji pljuskovi s grmljavinom, osobito sredinom dana i poslijepodne. Više oborine očekuje se u najzapadnijim predjelima, a najmanje u Dalmaciji. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu umjeren i jak jugozapadnjak i jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od 20 do 25, u Dalmaciji između 25 i 28 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙