FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: ddad
ZAGREB, 16. lipnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Promet je srednje gust do pojačan na cestama prema moru, teče bez gužvi i zastoja.

Na brojnim dionicama cesta i autocesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika i cestovnih objekata, košnji trave i sličnom, pa treba oprenije voziti. Zbog odrona na autocesti A6 Rijeka-Zagreb u smjeru Rijeke zatvoren je izlazak na čvoru Oštrovica prema Krku i Crikvenici. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj, u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Do 14 sati zabrana je prometovanja za teretna motorna vozila čija najveća dopuštena masa prelazi 7,5 t, a bit će i u nedjelju od 12 do 23 sata na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti D1. Pojačan je ulazak osobnih vozila na GP-ima: Macelj, Kaštel i Plovanija. Izlazak teretnih vozila pojačan je na Bajakovu. Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec. Trajekti i katamarani plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Sunčano i vrlo toplo, većinom i vruće. Vjetar uglavnom slab jugoistočni, na Jadranu slab do umjeren sjeverozapadnjak, duž obale poslijepodne i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura uglavnom od 28 do 33 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xdd ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙