FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za utorak, 19. lipnja

Autor: dsta
ZAGREB, 19. lipnja 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak, 19. lipnja.

ZAGREB - Ministarstvo poduzetništva i obrta na konferenciji za novinare, u povodu prvih šest mjeseci rada, predstavit će rezultate natječaja iz programa Poduzetnički impuls te najaviti prve isplate sredstava. Također, bit će najavljene izmjene zakona o obrtu te novi zakon o poticanju investicija (10,00 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Mreža mladih Hrvatske organizira konferenciju o nezaposlenosti mladih u okviru projekta "Tko se boji velike zloćeste krize? Strukturirani dijalog o nezaposlenosti mladih". Projekt se provodi od srpnja prošle godine s ciljem smanjenja stope nezaposlenosti te ublažavanja posljedica nezaposlenosti mladih. Bit će predstavljena publikacija s rezultatima i preporukama, ključnim faktorima na polju politike zapošljavanja, a najavljeno je sudjelovanje i potpredsjednice Vlade i ministrice socijalne politike i mladih Milanke Opačić (10,00 sati, Hotel Dubrovnik, Gajeva 1).

ZAGREB - Stožer za obranu tvrtke Dioki najavio je da će se u utorak, 19. lipnja, u Zagrebu održati prosvjed radnika te tvrtke zbog toga što nije pronađeno rješenje za probleme radnika Diokija iako im je to, kako navode, obećano od strane predstavnika Vlade. Radnici Diokija traže hitnu isplatu zaostalih plaća i pokretanje proizvodnje. Prosvjednici će se okupiti na Trgu bana Jelačića s početkom u 10,00 sati od kuda će krenuti Radićevom ulicom prema Trgu Sv. Marka. (10,00 sati, Trg bana Jelačića).

dežurni urednici:

prije podne: Nenad Bach

poslije podne: Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙