FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 12. lipnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri ili vlažni, te skliski u većem dijelu zemlje. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, zatvoren je izlaz na čvoru Oštrovica u smjeru Rijeke, silazak prema otoku Krku i Crikvenici. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano. Na autocesti A1, zbog radova, kroz tunele Sveti Rok i Grič vozi se jednom tunelskom cijevi, dvosmjerno. Zbog radova na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić zatvoreni su zaustavni i vozni traci. Iz smjera Zagreba zatvoren je krak prema Zaprešiću, a u smjeru Zagreba priključni krak na autocestu sa zagorske magistrale. Do sutra, 13. lipnja, svakodnevno od 8 do 18 sati zatvara se dionica državne ceste D42 Josipdol-Plaški-Grabovac, zbog radova na lokaciji Saborsko-Kuselj. Obilazak je Munjava (D42)-Josipdol-Skradnička Kamenica-Slunj-D1 Grabovac-D 42 Poljanak.

ZAGREB - Promjenljivo oblačno s povremenom kišom, ponegdje i grmljavinom. Više kiše, mjestimice i obilnije, bit će na sjevernom Jadranu, u Gorskom kotaru, Lici i središnjoj Hrvatskoj. Najmanje kiše se očekuje na južnom Jadranu gdje će biti i više sunčana vremena. U unutrašnjosti će puhati većinom slab i umjeren jugozapadni i južni vjetar, a na Jadranu umjeren i jak jugozapadnjak i jugo. Najviša dnevna temperatura zraka od 20 do 25, u istočnoj Slavoniji i Dalmaciji između 25 i 29 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙