FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 1. lipnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Zbog prometne nezgode na riječkoj obilaznici zatvorena je zaustavna prometna traka u dužini 100 m na vijaduktu Soboli u smjeru Rijeke. Mokri su i skliski kolnici mjestimice u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj. Na brojnim dionicama cesta i autocesta u tijeku su radovi na obnovi ili izgradnji kolnika i cestovnih objekata, košnji trave i sličnom, pa se vozače poziva na poštivanje privremene prometne signalizacije na tim mjestima i pozorniju vožnju.

ZAGREB - U kopnenom području i na sjevernom Jadranu prijepodne prolazno jače naoblačenje mjestimice s kišom, ponegdje je moguća i grmljavina. Poslijepodne djelomično razvedravanje, ali se i dalje očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Na srednjem i južnom Jadranu će prevladavati sunčano. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, na Jadranu jugo, a na sjevernom dijelu prolazno i umjeren jugozapadnjak. Najviša temperatura uglavnom između 19 i 24, u Dalmaciji od 24 do 27 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) pp yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙