FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: jnah
ZAGREB, 2. lipnja 2012. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost u Lici. Ima je na autocesti A1 između Bosiljeva i tunela Mala Kapela. Mokri su i skliski kolnici u Lici, Gorskom kotaru, sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj, te u Slavoniji. Vozače upozoravamo da vožnju prilagode uvjetima na cestama. Zbog Plitvičkog maratona, danas je do 11 sati za sav promet zatvorena državna cesta D1 između Prijeboja i Grabovca. Na cestama gdje su u tijeku radovi vozači mogu očekivati povremene smetnje i zastoje.

ZAGREB - U unutrašnjosti će prijepodne prevladavati oblačno s mjestimičnom kišom. Sredinom dana i poslijepodne očekuje se djelomično razvedravanje, ali će još postojati vjerojatnost za kratkotrajne lokalne pljuskove i grmljavinu. Na većem dijelu Jadrana će prevladavati sunčano, uz više oblaka prijepodne na sjevernom dijelu gdje još može biti i kratkotrajne kiše ili lokalnih pljuskova i grmljavine. Vjetar slab, poslijepodne do umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu umjereno do jako jugo. Najviša temperatura uglavnom od 20 do 25, u Dalmaciji i koji stupanj viša.

(Hina) pp xjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙