FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren "Tjedan udruga"

Autor: mbuj
ZAGREB, 11. lipnja 2012. (Hina) - "Tjedan udruga", koji se radi upoznavanja javnosti s njihovim radom, programima i članovima, održava 12. godinu zaredom u organizaciji Grada Zagreb, danas je na Trgu kralja Tomislava otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Ove se godine prijavilo 150 udruga različitih djelatnosti, od onih koje se bave osobama s invaliditetom i osobama starije životne dobi do udruga branitelja iz Domovinskog rata, udruga s područja tehničke kulture i javnozdravstvenih udruga, te udruga za prevenciju ovisnosti, izvijestio je Grad Zagreb.

Navodi kako se u skladu s činjenicom da je Europska komisija 2012. proglasila Europskom godinom aktivnog starenja i međugeneracijske solidarnosti, ovogodišnji "Tjedan udruga" provodi u tom duhu. Tako će se u srijedu, 13. lipnja, na Trgu kralja Tomislava održati okrugli stol pod nazivom "Udruge u skrbi o starijim osobama".

Do petka, 15. lipnja, do kada se na Trgu kralja Tomislava održava ta manifestacija, na pozornici će nastupati pjevački zborovi i plesne skupine, a na četrdesetak štandova organizirana je i prigodna prodaja, navodi na svojim internetskim stranicama Grad Zagreb.

(Hina) pp/xbma ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙