FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: na sajmu "Somidom expo" 160 izlagača

Autor: vsik
OSIJEK, 1. lipnja 2012.(Hina) - Na osječkom sajmu "Somidom expo", u okviru kojeg se održava pet sajamskih priredbi, od danas do nedjelje, 3. lipnja predstavlja se 160 izlagača.

"Somodiom expo" otvoren je danas na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku, a u okviru njega održavaju se 20. sajam graditeljstva i opremanja, 16. Motomobil, 13. obrtnički sajam, 5. sajam obrazovanja te po prvi put Sajam zdravlja.

Sajamska su događanja uvijek dobra prilika za razmjenu iskustava, poslovanje i stvaranje poslovnih kontakata, istaknuo je osječko-baranjski župan Vladimir Šišljagić otvarajući sajam.

Osječko-baranjska županija svoj interes vidi "upravo u razvoju djelatnosti koje se predstavljaju na trodnevnom sajmu, među kojima su, uz gospodarstvo, svakako važni obrazovanje i briga za zdravlje" rekao je Šišljagić.

Na otvaranju sajma bio je i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Ivan Vrdoljak koji ističe važnost praćenja novih dostignuća i stjecanja znanja.

Organizator sajma je tvrtka Osječki sajam, a pokrovitelji su Grad Osijek, Osječko-baranjska županija, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Osijek i Obrtnička komora Osječko-baranjske županije, a tijekom sajma bit će održano i niz popratnih događanja.

(Hina) xvsik ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙